Hlavná / Zápal hrtana

Kto dal deťom cynabsin na rinitis sinusitis?

Moja dcéra má trvalú rinitídu, je 2 roky stará, v lete nie je veľmi dobrá, ale nevyliezla z rinitídy celú zimu na jar, teraz s nástupom chladného počasia. Tu pri ďalšom predĺženom výtoku (snot ako vedro po dobu 10 dní, bez poklesu, ani pri kašli ani te-ry) pediatri predpísali cynabsín (spolu s fenyletyl a vibrocyl). Hovorí, že skúste, mali by vyschnúť. Trváme niekoľko dní a namiesto vysychania sa množstvo hlienu zvýšilo, hlien sa stal oveľa hojnejším a hustejším vzhľadom, od rána dieťaťa, ospravedlňujeme sa za detaily, kúsky vypadli. Nemôžem pochopiť, že z cynabsin je? Mal by zvýšiť množstvo hlienu? Kto stál?

Dávam tiež. Teoreticky áno, z cynabsinu, pretože je to homeopatia, najprv musí byť zhoršenie, potom sa bude cítiť lepšie. Ale dieťa trpí, sila už nie je na pohľad. Moja dcéra je už 6 rokov, práve sme skončili s pitím synupretu, tak sme prešli na cinnabin, ale účinok je nejaký dlhý čas čakať, dávam 4 dni, kým sa nezhorší

rovnaké 4 dni a horšie ((
Minulú zimu sme sa snažili kvapky asinis, tiež homeopatie a tiež typu by sa mal dostať lepšie po exacerbácii, pili tri týždne a opustil, necítil sa lepšie (aj keď všetky tieto rady a priateľky, tam bolo veľa recenzií.. (

Nebojím sa týchto konštantných snotov, ako je zápal stredného ucha, ktorý často máme po snote (

skúste synupret! Pomohol nám. Od septembra som to už 3-krát absolvoval 2 týždne, štvrtý, ktorý nechcem, pretože veľa taky. Sinupret pomohol asi 4-5 dní. Komplexnejšie kvapky pomohli, ENT napísal

Vďaka, opýtam sa pediatra!

Najprv ho zmeňte, pediater nemá právo predpisovať homeopatiu)

a má právo vymenovať chémiu?

Dievčatá, čo nazývate cynabsinovou homeopatiou? Homeopatia je malé zrno cukru, impregnované liečivom, je vyberané prísne individuálne pre každého pacienta a predáva sa v špeciálnych lekárňach. A cynabsin nie je homeopatia, a prečo ju nemôže predpisovať pediater? Cynabsin pomáha môjmu synovi, ale moja dcéra je vhodnejšia na synupret

Tsinabsin je najčistejšia homeopatia.. Je to dokonca napísané v návode, ale Sinupret je na bylinkách.. Mimochodom, Sinupret je tiež liek s nepreukázanou účinnosťou a tiež stojí za to.

Nezmysel. Čistá homeopatia je to, čo som opísal vyššie. Homeopatia nie je nikdy predpísaná každému v rovnakej dávke. Skutočnosť, že cynabsin a synupret sa nazývajú homeopatia, je jednoducho reklamný ťah. A môžu byť stokrát liekmi s nepreukázanou účinnosťou, ale pomáhajú mojim deťom. Neposkytujem antivírusové lieky - považujem ich za prázdne, ale tieto práce. Hoci nie sú homeopatiou))

S tým istým úspechom by im to mohlo pomôcť prejsť rukami, ktoré urobili vy, nad ich hlavou. Hlavná vec v tom, že tomu veríme. Toto sa nazýva placebo efekt. Prečo mnohí lekári predpisujú liečbu, hoci v niektorých prípadoch to vôbec nie je nevyhnutné. To nie je potrebné ani pre deti ako pre upokojujúce mamičky.

A čo teraz nie je Hoo th?

Prečo platiť hoo za všetky druhy kecy?

Každý organizmus je individuálny a prístup a liečba musia byť tiež individuálne. Všetko nie je to isté, čo vám pomáha neznamená, že mi to pomôže, ale aj autorovi as tým istým úspechom môžem volať vaše lieky kecy

Čítate dokonca, čo píšem? Nevolal som liek kecy sám.. Toto je názor lekárov. Skutočnosť, že vám pomôže nič viac ako placebo efekt. S rovnakým úspechom sa Svedkovia Jehovovi domnievajú, že im Boh pomáha, pretože nie sú ošetrení lekármi, ale čítajú sa len modlitby. A myslia si, že sú vyliečení.

Myslím, že máte trochu drift v nesprávnej stepi

Čo je to? Všetko je prísne na túto tému.

Tu je to, čo Komarovsky, milovaný mnohými, píše

2. Neexistujú žiadne lieky s preukázanou preventívnou účinnosťou. To znamená, že žiadna cibuľa, žiadny cesnak, žiadna vodka, a žiadne pilulky, ktoré ste prehltnúť alebo dať do dieťaťa môže chrániť pred akýmkoľvek respiračným vírusom všeobecne, alebo proti chrípkovému vírusu zvlášť. Všetko, čo zabijete v lekárňach, všetky tieto protivírusové lieky, pravdepodobne stimulanty pre tvorbu interferónov, stimulanty imunity a strašne užitočné vitamíny, všetko, čo dnes v lekárňach zmizlo, všetko, čo vláda sľúbila naplniť v najbližších dňoch s lekárňami - to všetko lieky s nepreukázanou účinnosťou, lieky, ktoré uspokojujú hlavnú psychickú potrebu Ukrajincov - „vyžadujú robyti“ - a Rusi - „niečo robiť“.

Hlavným prínosom všetkých týchto liekov je psychoterapia. Veríte, že vám to pomôže - som pre vás šťastný, jednoducho nebuďte lekáreň - to nestojí za to.

Cinnabsin alebo synupret dieťa?

Dieťa začína nos. Povedz mi, čo je lepšie začať dávať cinnabsin alebo synupret? Obidve homeopatie. Kým och. Nechcem kvapkať vazokonstriktor. Rnbenku 1.9 Pediater nám ich nikdy nepredpisoval, vždy štandardný Humer, protargol, nazivín, otrivín atď.

Publikované 3. marca 2014, 09:57

67 komentárov

Ale prečo by som sa mal vymenovať?

3. júl 2014 10:04

To, čo náš pediater vymenuje, som napísal. A lieči sa výtok z nosa vždy najmenej 10-14 dní. Chcel by som pomôcť dieťaťu a netrpieť 2 týždne. Cinnabsin odporučil známemu lekárovi, aby nevysušil sliznicu dieťaťa. Preto žiadam o recenzie liekov

Dal som synupret, ale za účelom Laury

Spring_in_O 3. marca 2014, 10:08

a je mu 2 roky, je tam veľa alkoholu v kvapkách, a vo farbiacom sirupovom autorovi sa rozhodnete ísť do Laury, aby ste skontrolovali, či máte taký dlhý snot

Elenamir 3. marca 2014, 10:18

V sirupe Sinupret nie sú žiadne farbivá. Z pomocných látok sa čistí iba voda, čerešňová aróma, maltitolová kvapalina. Alkohol 8%. Pri jednorazovej dávke v odporúčaných dávkach pre dieťa vo veku od 2 do 5 rokov sa požíva 0,15 g alkoholu.

3. júl 2014, 10:10

Sinupret kvapky (po 2 rokoch) odporúča alebo sirup? Ten by nechcel.

napísal vyššie, všetko od 2 rokov

Elenamir 3. marca 2014 10:20

Sirup je len dávková forma pre deti, alkohol 8%. V kvapkách alkoholu viac ako 19%.

OLYA1972 3. marca 2014, 10:11

Dávam tsinobsin od prvého dňa nachladnutia!

Elenamir 3. marca 2014, 10:14

Tsinabsin je skutočne homeopatia. Sinupret - č. Ide o kombinovaný štandardizovaný rastlinný prípravok. Ak je vaše dieťa alergické, buďte opatrní. V tomto prípade zrieďte liek v kvapaline z dôvodu obsahu alkoholu v liekovej forme. Nos z nosa nevylieči vazokonstrikčné kvapky. Vytvorte optimálne podmienky. Navlhčite vzduch a nosovú sliznicu. Ak nie je teplota, choďte von. Pite veľa vody. Ak hlien nevyschne, potom výtok z nosa potrvá maximálne 5 dní. Žiadna medikácia nepomôže lepšie ako optimálne podmienky.

Sinupret. Som zmätený v Tsinabsine s ortuťou

Elenamir 3. marca 2014, 15:10

Áno, mýlil som sa. Argentum - striebro. Hydrargirum - ortuť. Ovplyvňuje dekrét. Je čas pracovať.

Elenamir 3. marca 2014, 15:14

Prosím ťa, ortuť - hydrargium.

Denis 11. septembra 2014, 12:08

1. Ortuť v latinčine "hydrargirum". "Argentum" je striebro. Prosím, nezavádzajte ľudí.
2. Tajomná substancia Cinnabaris v zložení, ktoré ste uviedli vyššie, je sulfát červenej ortuti. tj zlúčeniny ortuti a síry.
3. Bolo by možné odmietnuť prítomnosť solí ortuti v lieku, ak by ich prítomnosť, tak ako v akejkoľvek homeopatii, nebola úplne bezvýznamná. Koncentrácia D3 znamená 1 až 1000 (t.j. 1 až 10 k tretiemu výkonu). V jednej tablete len 25 mikrogramov tejto látky (smrteľná dávka ortuti v zložení anorganických zlúčenín je tisíckrát viac). Je to úplne neškodné, rovnako ako zbytočné "liek".

3. júl 2014, 10:21

Ďakujem vám všetkým za pomoc!

Sunny777 03.3.2014 10:32

Aj ja niekedy chcem vziať nejaký liek, ktorý by sa rýchlo zbavil prechladnutia. Ale ako začnem čítať inštrukcie - túžba zmizne! Vasoconstrictor desikát, my sa nehodí vôbec. Nerobím nič za prvé 2-3 dni, potom sa umyjem soľankou 5-10 krát denne. Niekedy pridám Umkalor na 7-10 dní, ak je kašeľ.

Sunny777 3. marca 2014 17:49

Sunny777 03.3.2014, 18:30

Ide o augmentin, jasný!

Mariam 03.3.2014 10:36

Teraz máme sopelki. Lekár predpísal synupret. Od roku som dával trochu synopret.

Mamusyk 3. marca 2014, 10:38

nám bolo predpísané cinnabin

3. júl 2014 10:38

Mariam 03.3.2014 11:14

Áno, kým tam bola malá kvapka. Teraz doma v prítomnosti piluliek, takže dávam pilulky

kusik 3. marca 2014 11:00

Ak chcete byť úprimný, obe drogy ma zmiasť, stále pochybujem o ich účinnosti, na vašom mieste som práve začal opláchnuť nos s fyziologickým roztokom, ak môj nos nie je dýchanie a dieťa tlačí na to kvapkať vazokonstriktor (Nazivin, Rinozolin alebo čo máte), pretože nos nie je dýchanie je tiež veľmi zlé. A ak nie je úspešný, musíte pripojiť ťažšie delostrelectvo, ale ako to predpísal lekár. Protorgol / Kolargol vysušuje sliznicu, ale nie cez noc, môže spôsobiť dráždivý kašeľ, môže byť spojený počas dňa

kusik 3. marca 2014, 12:46 1

schéma sa strieda zakaždým: lieky ako colgarlog / protorgol, Nazivin, Rozozolin, Isofra, Tobradex, Sofradeks, Komplikované kvapky, Ascorutin, lekár sa pozerá na stav stavov adenoidov a zakaždým z tohto zoznamu predpisuje. Nie všetko sa používa okamžite počas liečby, ale doma je všetko.

Mamusyk 3. marca 2014, 12:51

Tobradex očné kvapky?

kusik 3. marca 2014, 13:12

áno očné, účinné ako v očiach, tak v nose ako antibakteriálny liek

Briar 03.3.2014 11:04

Nikdy som nepoužil Tsinabsin, ale dával som ten starší synopred, ale bola alergická, trochu vypadla, liečili sme adenoidy, takže sme museli dávať kvapky komplexu.

norry 3. marca 2014 11:17

Sinupret pil - pomáhal normálne, potom sa používal a zastavil (((((

áno, musia striedavo striedať pravdepodobne telo.

Denis 11. septembra 2014, 12:19

1. Sinupret je bylinný liek, nie homeopatický. Má klinicky preukázanú účinnosť a je relatívne neškodný.
2. Cinnabsin je homeopatický liek. Jedinou liečivou látkou v jej zložení vo viac alebo menej významnom množstve je Echinacea, prírodný imunostimulant. V jednej tablete cinakabínu je 2,5 mg Echinacea. Zvyšné zložky, napriek ich toxicite (cinnabar a bromid) v kompozícii sú prítomné v malých dávkach - mikrogramoch. Namiesto toho, aby hádzali peniaze na zbytočné pseudo-drogy, môžete si kúpiť echinacea tinktúru.

Nezzabudka 11. septembra 2014, 12:26

boli sme obaja. Ale zároveň, ak je opuch sliznice, potom bol predpísaný aj vazokonstriktor. Tieto lieky skvapalňujú viskózne trysky a pomáhajú im vzdialiť sa.
a nezúčastňujú sa na samoobsluhe, redukujú dieťa na lauru

Zariwa 11. septembra 2014, 12:26

Mám skepticizmus k homeopatii.
Osobne som si všimol podivnú vlastnosť odporúčaného nosového výplachu - výtok z "začiatku" pôjde do "pre-maximal" fáze. a všetko písať preč. Preto mám rád obyčajné anti-bucks. kvapky, ktoré nesušia sliznicu, ale liečia sa účinnejšie.
Je pre mňa ťažké súhlasiť s tým, že homeopatia sa považuje za prírodný produkt. extrakcia potrebných látok z rastlín je najťažšou chemickou látkou. proces, v ktorom ho prijímajú menej ťažko. zlúčenina, ktorej účinnosť spôsobuje skepticizmus v mnohých krajinách, minimálne, ale maľovaná tráva alebo kvet zahrieva falošnú vieru v prirodzenosť.

Zariwa 11. septembra 2014, 12:29

V dôsledku toho sa spory rozdúchavajú fanaticky veriac reklame a sloganu, že homeopatia sa lieči dlhšie a vôbec nie je nebezpečná, preto stojí toľko pre tých, ktorí v ňu neveria, vzhľadom na absolútnu zbytočnosť vlastného organizmu.

Nezzabudka 11. septembra 2014, 14:14

o umývaní nosa - súhlasím. koľkokrát pediater predpisuje umývanie, potom sa zhoršuje, choďte do Laury a dostať sa od neho na umývanie.
ORL sama predpísala iba umývanie a potom to naozaj pomohlo.

Vitachka 19. 10. 2015 09:59

Všetky, samozrejme, individuálne. Ale s sinusitídou, viem dlhú dobu a pevne. Niekoľkokrát bola liečená v nemocnici. Ale v poslednej dobe, keď mi vysvetlili, že defekty nie sú takmer hotové, je to považované za barbarskú metódu. Predpísaná komplexná terapia, vrátane prírodných produktov - spreje s morskou vodou a cinnabsínom. Bilaterálna sinusitída vyliečená za týždeň. Teraz prijímam cinnabsin, len čo začne prúdiť z nosa. V nemocnici už nepadol.

Cinnabsin

Popis:

Cinnabsin je homeopatický liek široko používaný na liečbu sinusitídy. Má anti-edémový a protizápalový účinok a tiež znižuje vylučovanie nosových dutín. Schopný uľahčiť nosné dýchanie a posilniť imunitu pacienta.

vlastnosti:

indikácie:

Schéma príjmu:

Kontraindikácie:

Vedľajšie účinky:

zloženie:

Účinná látka

Základ liečiva: Cinnabaris D3 a Hydrastis D3, Kalium bichromicum D3 a Echinacea D1.

Pomocné komponenty

Zahrnuté tiež: laktóza a stearát horečnatý, pšeničný škrob.

Formy vydania:

Oblasti využitia:

recenzia:

Mal som jednostrannú sinusitídu. V komplexnej terapii bol predpísaný Cinnabsin. Tablety sú veľmi slušné. Uvoľnil môj stav. Dokonca aj bolesti hlavy zmizli a preťaženie.

Vzhľadom k tomu, že rinitída sa často neliečila, skoro som zarobila sinusitídu. Bolesti hlavy a upchatie nosa boli predzvesťou tohto ochorenia. Uložil mi Cinnabsin. Veľmi efektívne. Druhý deň po užití to bolo ľahšie. Kurz odporúčaný lekárom. Bolesti hlavy sú preč a nos voľne dýcha.

Zinnabsin som liečil veľmi zlý výtok z nosa. Naozaj cool nástroj. Lieči dobre a bez komplikácií. Snažím sa začať liečbu. Akonáhle sa cítim dusno, okamžite v prvej pomoci kit pre tieto pilulky. Takže môj výtok z nosa po dobu 3 dní úplne prechádza.

Ahoj, Anna!
Liek sa neodporúča pre neznášanlivosť zložiek liečiva. Zloženie tohto lieku zahŕňa cinabar, kanadský žltý koreň, echinacea, dichróman draselný. Ako excipienty sa používajú laktóza, škrob a horčík.
Ak sa na pozadí používania lieku začína alergická reakcia, odporúča sa liek prestať používať.

Otolaryngológ mi predpísal Zinnabsin, keď som zistil chronickú rinitídu. Povedala, že liek v bylinkách. Takže teraz si myslím, že to vezmem alebo nie, pretože som alergický na ambróziu a palinu, to znamená na burinu. Môže mi niekto povedať, či tento liek môže mať alergie?

Môj manžel nedávno úspešne vyliečil sinusitídu so Zinnabsinom.
ORL nám dôrazne odporúča, aby sme užívali antibiotiká v kombinácii s týmto homeopatickým liekom.
Prečítal som si pokyny, že je stále schopný zabrániť rozvoju sinusitídy.
Len nám to vyhovuje, pretože môj manžel má v zime často sinusitídu, pracuje na ulici na stavenisku.
Teraz mu dám zimu prevencie, aby tento liek.
Už nechcem, aby trpel tak zle ako sinusitída.

Ahoj Christina!
Liek je kompatibilný s inými liekmi. Ak po dobu troch dní nenastane žiadny účinok, prerušte liečbu a poraďte sa s odborníkom.

Christine, mali by ste študovať pokyny pre začiatok užívania lieku, kedy a koľko ho vziať. S vašou "dávkou šoku", čo ste chceli zbaviť chladu za deň? To je prinajmenšom nedbanlivosť. Cinnabsin je homeopatický liek a po prvé, keď sa už začala rinitída, musí sa užívať viac ako jeden deň, aby sa dosiahol výsledok, a pokiaľ možno v kombinovanej terapii, a po druhé, je to uvedené v návode v čiernej a bielej farbe, že uľahčuje : odstraňuje opuchy, riedi hlien a podobne. vynikajúci liek. za predpokladu, že sa používa správne.

Vzala cinnabsin v nakladacej dávke, akonáhle začala rinitída, žiaľ, liek nemal žiadny účinok. Teraz používam Nasol, stojí za to pokračovať v pokračovaní v užívaní týchto piluliek (ešte zostáva viac ako polovica balíka), alebo nemá zmysel?

Cinnabsin Recenzie

Forma uvoľňovania: Tablety

Analógy Zinnabsinu

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 0 rubľov. Analógovo lacnejšie o 678 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 21 rubľov. Analógovo lacnejšie o 657 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 22 rubľov. Analógovo lacnejšie o 656 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 23 rubľov. Analóg je lacnejší pre 655 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 23 rubľov. Analóg je lacnejší pre 655 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 26 rubľov. Analógovo lacnejšie o 652 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 27 rubľov. Analógovo lacnejšie o 651 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 31 rubľov. Analógovo lacnejšie na 647 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 32 rubľov. Analógovo lacnejšie o 646 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 33 rubľov. Analógovo lacnejšie o 645 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 37 rubľov. Analógovo lacnejšie na 641 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 42 rubľov. Analóg je lacnejší o 636 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 44 rubľov. Analóg je lacnejší o 634 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 51 rubľov. Analógovo lacnejšie o 627 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 55 rubľov. Analógovo lacnejšie o 623 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 82 rubľov. Analógovo lacnejšie o 596 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 82 rubľov. Analógovo lacnejšie o 596 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 97 rubľov. Analógovo lacnejšie o 581 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 105 rubľov. Analógovo lacnejšie o 573 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 105 rubľov. Analógovo lacnejšie o 573 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 114 rubľov. Analógovo lacnejšie o 564 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 124 rubľov. Analógovo lacnejšie o 554 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 124 rubľov. Analógovo lacnejšie o 554 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 127 rubľov. Analógovo lacnejšie o 551 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 128 rubľov. Analógovo lacnejšie o 550 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 131 rubľov. Analógovo lacnejšie o 547 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 143 rubľov. Analógovo lacnejšie o 535 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 146 rubľov. Analógovo lacnejšie o 532 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 147 rubľov. Analógovo lacnejšie o 531 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 147 rubľov. Analógovo lacnejšie o 531 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 147 rubľov. Analógovo lacnejšie o 531 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 148 rubľov. Analógovo lacnejšie o 530 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 151 rubľov. Analógovo lacnejšie o 527 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 166 rubľov. Analógovo lacnejšie o 512 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 171 rubľov. Analógovo lacnejšie o 507 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 177 rubľov. Analógovo lacnejšie o 501 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 182 rubľov. Analógovo lacnejšie o 496 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 185 rubľov. Analógovo lacnejšie o 493 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 186 rubľov. Analógovo lacnejšie o 492 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 189 rubľov. Analógovo lacnejšie o 489 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 189 rubľov. Analógovo lacnejšie o 489 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 191 rubľov. Analógovo lacnejšie o 487 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 208 rubľov. Analógovo lacnejšie o 470 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 209 rubľov. Analógovo lacnejšie o 469 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 223 rubľov. Analógovo lacnejšie o 455 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 224 rubľov. Analóg je lacnejší o 454 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 227 rubľov. Analógovo lacnejšie o 451 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 227 rubľov. Analógovo lacnejšie o 451 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 229 rubľov. Analógovo lacnejšie o 449 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 237 rubľov. Analógovo lacnejšie o 441 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 240 rubľov. Analógovo lacnejšie o 438 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 257 rubľov. Analógovo lacnejšie o 421 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 264 rubľov. Analógovo lacnejšie o 414 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 268 rubľov. Analógovo lacnejšie o 410 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 271 rubľov. Analógovo lacnejšie o 407 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 273 rubľov. Analógovo lacnejšie o 405 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 275 rubľov. Analógovo lacnejšie o 403 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 276 rubľov. Analógovo lacnejšie o 402 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 278 rubľov. Analógovo lacnejšie o 400 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 279 rubľov. Analógovo lacnejšie o 399 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 288 rubľov. Analógovo lacnejšie o 390 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 289 rubľov. Analógovo lacnejšie o 389 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 289 rubľov. Analógovo lacnejšie o 389 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 292 rubľov. Analógovo lacnejšie o 386 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 295 rubľov. Analógovo lacnejšie o 383 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 296 rubľov. Analógovo lacnejšie o 382 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 298 rubľov. Analógovo lacnejšie o 380 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 299 rubľov. Analógovo lacnejšie o 379 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 314 rubľov. Analógovo lacnejšie o 364 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 315 rubľov. Analógovo lacnejšie o 363 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 319 rubľov. Analógovo lacnejšie o 359 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 328 rubľov. Analógovo lacnejšie o 350 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 340 rubľov. Analógovo lacnejšie o 338 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 345 rubľov. Analógovo lacnejšie o 333 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 347 rubľov. Analógovo lacnejšie o 331 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 359 rubľov. Analógovo lacnejšie o 319 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 408 rubľov. Analógovo lacnejšie o 270 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 412 rubľov. Analógovo lacnejšie o 266 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 416 rubľov. Analógovo lacnejšie o 262 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 461 rubľov. Analógovo lacnejšie o 217 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 489 rubľov. Analógovo lacnejšie o 189 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 512 rubľov. Analógovo lacnejšie o 166 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 530 rubľov. Analógovo lacnejšie o 148 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 531 rubľov. Analógovo lacnejšie o 147 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 540 rubľov. Analógovo lacnejšie o 138 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 656 rubľov. Analógovo lacnejšie o 22 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 698 rubľov. Analóg je drahší za 20 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 749 rubľov. Analógový drahší na 71 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 1134 rubľov. Analog drahšie na 456 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 1317 rubľov. Analog viac o 639 rubľov

Zhoduje sa podľa indikácií

Cena od 2098 rubľov. Analog drahšie na 1420 rubľov

Návod na použitie Zinnabsinu

Registračné číslo:

Obchodný názov lieku:

Forma dávkovania:

štruktúra

1 tableta (250 mg) obsahuje: t
účinné látky: Cinnabaris D3 25 mg, Hydrastis D3 25 mg, Kalium bichromicum D3 25 mg, Echinacea Dl 25 mg;
Pomocné látky: monohydrát laktózy, pšeničný škrob, stearát horečnatý.

popis

Tablety majú okrúhly, plocho-valcový tvar s fazetou, od bielej po sivobielu, niekedy s miernym nádychom žltooranžovej farby, sú možné jednotlivé škvrny.

Farmakoterapeutická skupina

Indikácie na použitie

kontraindikácie

Použitie počas gravidity a laktácie

Dávkovanie a podávanie

Vedľajšie účinky

Možné sú alergické reakcie.
Pri kožných reakciách, ktoré sú možné v ojedinelých prípadoch, by ste mali liek odmietnuť a poraďte sa s lekárom.
Po aplikácii sa môže vyskytnúť zvýšené slinenie. V tomto prípade by ste mali znížiť dávku alebo prestať užívať liek.

Bezpečnostné opatrenia na používanie

Vzhľadom na obsah pšeničného škrobu môže užívanie lieku nepriaznivo ovplyvniť pacientov trpiacich celiakiou.

Interakcia s inými liekmi

Neidentifikované.
Prijatie homeopatických liekov nevylučuje liečbu inými liekmi.

Špeciálne pokyny

Uvoľňovací formulár

Podmienky skladovania

Čas použiteľnosti

Obchodné podmienky pre lekárne

Výrobný podnik

Deutsche Homeopati Union
DHU-Artsnaymittel GmbH Co.
KG Nemecko, 76227 Karlsruhe, Ottostraße, 24

Vyrobil:

Wilmar Schwabe GmbH Co.
KG, Nemecko Deutsche Homoopathie-Union
DHU-Arzneimittel GmbH Co.
KG Nemecko, 76227 Karlsruhe, Ottostrasse, 24

Recenzent: Olga (neutrálna recenzia)

Výhody: dostupnosť v lekárňach

Nevýhody: nie veľmi efektívne

Cinnabsin bol na klinike predpisovaný ako prostriedok na imunostimuláciu pri zápale nosných dutín, pomocný. Ako jediný prostriedok, nie je veľmi účinný, pretože už bol vykonaný viac ako raz, keď trpel sinusitídou. V kombinácii s inými protizápalovými liekmi má pozitívny účinok. Ako ma však lekári varovali, po užití týchto tabletiek sú možné alergické reakcie. Na koži sa začali objavovať škvrny a vyrážky. Čo potom bezpečne zmizlo. Ale ja som prestal užívať pilulky. Ale druhýkrát v liečbe týchto reakcií neboli pozorované na koži. Nie všetky lekárne nájdu tento liek. No, ako je tomu v prípade všetkých - cena nie je mimoriadne šťastná.

Recenzent: Dinara (negatívna recenzia)

Droga na zápal vedľajších nosových dutín nemôže pomôcť podľa definície

Nevýhody: Cena, dostupnosť, chuť, k ničomu, spôsobili nevoľnosť, bolesť v žalúdku a pankrease, môžu spôsobiť alergie u detí

Nedostal som nachladnutie a mám zápal vedľajších nosových dutín. A terapeut mi predpísal Cinnabsin - homeopatiu, ako sa ukázalo. Tento zbytočný kus stojí okolo 860 rubľov za 100 tabliet, z nejakého dôvodu sa menšie množstvo nepredáva. Nechutná chuť lieku - sladká krieda, ktorá sa začína cítiť zle. Bol som šokovaný, koľko by to malo byť - pilulka každú hodinu! No, keď som si ho kúpil, rozhodol som sa ísť do konca - začal som to brať tak, ako by mal byť. Uplynul deň, dva prešli, tri prešli - a žiadny výsledok. Nie, vážne - ani trochu úľavy nebolo, akoby jedol tú istú kriedu. Teplota, hustý výtok, bolesť - všetko je na svojom mieste. Vedela, že homeopatia je len spôsob, ako vytrhnúť peniaze, z nápravy neexistuje žiadny prospech. Tretí deň ma tieto prášky natoľko choré, že som dvakrát zvracal, a v pankrease bolesť. Áno, žalúdok začal kňučať, neviem prečo. V tomto prípade je liek povolený deťom vo veku od 3 rokov - rodičia, premýšľajte so svojou hlavou, predtým, ako dáte deťom kecy - obsahuje nezrozumiteľné zložky, naučil som sa tam iba extrakt z echinacey a zvyšok bol vo všeobecnosti prekvapený: červený sulfid ortuti (čo?!), Žltý koreň, bichromanu draselného. Prvým je, že alergia sa môže rýchlo vyvinúť z týchto neznámych "zvierat" u dieťaťa a druhá je dôvod, prečo sme boli schopní pomôcť týmto nezrozumiteľným látkam s takým závažným ochorením ako sinusitída? Jeho rovnaké baktérie alebo vírusy spôsobujú, a tu nie je ani jeden v zložení, ani druhý. Takže nemusíte míňať peniaze, stále to nepomôže.

Autor posudku: Maria (pozitívna recenzia)

Vyliečená nazálna kongescia

Výhody: Vynikajúca pomoc

Dieťa malo dusný nos. Obrátil sa k ORL a predpísal tablety Zinnabsin. Z ceny som bol v lekárni trochu zdesený, ale pre dieťa nie je nič škoda. Pili 1 tabletu každé dve hodiny, nepočítajúc spánok a 6 kusov denne. Dieťa sa na druhý deň zlepšilo. Nos začal dýchať a zastavil chrápanie a chrápanie počas spánku. Dodržiavali prísne pokyny lekára a pili celý kurz. Teraz je všetko v poriadku, dieťa sa stalo aktívnejším, pretože je teraz dostatok spánku a dobre dýcha. Žiadne vedľajšie účinky. A ja som veľmi rád, že vysoká cena tohto lieku sa úplne odôvodnila a dieťa sa naozaj cítilo lepšie.

Recenzent: Hope (negatívne hodnotenie)

Cinnabsin od snot k dieťaťu

Teraz sme takmer 5 rokov, skúšali pred šiestimi mesiacmi, výsledok je pozitívny. Moja dcéra má vždy dusný nos, ani lekári ani ja sám nevieme, čo robiť. To znamená, že zatiaľ čo my kvapkáme najrôznejšie kvapky, ideme do fyzioterapie, všetko je v poriadku. Radili Zinnabsinovi, úprimne neverili v homeopatiu. Ale nie, tento liek nesklamal. Zdá sa, že prvé 2 dni sa zhoršujú, t. všetci sľúbili. tretí deň sa to zlepšilo. Pili aspoň 2 týždne.

Posúdené hosťami spoločnosti: Ira (pozitívna recenzia)

Ako liečiť sinusitídu doma

Výhody: liečená sinusitída

Nevýhody: drahé, v akútnom období je potrebné brať tabletky každú hodinu

V predvečer Nového roka som mal nejakú nezrozumiteľnú obštrukciu nosa. Neprejde ani po páde kvapiek vazodilatátora. A po chvíli mi hlava a oči začali ublížiť, musel som ísť k lekárovi. ORL mi poradil so Zinnabsinom. Nie je to také ľahké kúpiť si nástroj v lekárni, jednoducho tam nebol. V jednej z lekární mi povedali, že ju môžu priniesť na objednávku. Podal som žiadosť a druhý deň som mohol začať liečbu. Počas prvých troch dní som pilulky užíval každú hodinu, potom, keď prešlo akútne obdobie, trikrát denne. Rezal som liek na tri týždne a to mi stačilo na to, aby ma choroba opustila. Najviac ma zaujalo, že liek je homeopatický a účinok liečby bol úžasný!

Recenzent: Natalia (negatívne hodnotenie)

Výhody: Chic liek

Sedem na dva týždne na antibiotiká - nepomohlo. Druhý deň ráno Tsinabsin odstránil bolesť, každú hodinu si vzal budík. Nerozumiem tým, ktorí nepomohli, s najväčšou pravdepodobnosťou nepili podľa schémy. To je to najlepšie, čo som sa snažil z sinusitídy. Pravidelne sa javí ako chronická a ja som vyskúšala veľa liekov. Droga sa platí druhý deň.

Autor recenzie: Irina (pozitívna recenzia)

V detstve som si získal chronickú angínu. Vo veku 24 rokov som pocítil všetky potešenie z choroby, mal som úplnú diagnózu - akútnu hnisavú pansinusitídu. Nemocnice a rehabilitácia sú veľmi dlhé, ale stojí za to odpustiť, všetko sa vráti. Potom už sa s vami zaobchádza so všetkým, čo je možné ako populárne, tak drahé a lacné. Naposledy, keď sa na pozadí laryngitídy opäť objavila antritída, kúpil som Zinnabsin. Za týždeň sa mi podarilo zabezpečiť jeho účinnosť. Bolo to ako šok. Moja sínusitída bola preč za týždeň, bez akýchkoľvek iných liekov. Teraz, pri najmenšom podozrení na zápal vedľajších nosových dutín, som bežať do lekárne a kúpiť len tento liek. Celkom 3 krát už použité a vždy výsledok je jeden. Ale ak vaša sinusitída nie je bakteriálna, tento liek nepomôže.

Recenzent: Svetlana (pozitívna recenzia)

Zachráň ma pred silnou sinusitídou

Výhody: Účinok je dobrý, cena je normálna.

Všetko to začalo tým, že som mal normálnu chrípku. Zdá sa, že všetko vyliečilo - teplota ustúpila, kašeľ a výtok z nosa prešli, ale po niekoľkých dňoch teplota opäť stúpla, ale niekoľko dní (až 37,2 stupňov) trvala niekoľko dní, opuch sa objavil na pravej strane nosa a bol strašne drvivý, Potom mi skúsený človek povedal, že mám sinusitídu a radím Zinnabsinovi, ako som to sám použil. Nebudem hovoriť, že to prešlo rýchlo, trvalo asi týždeň, kým sa tieto tablety užívali trikrát denne, ale na konci týždňa som začal nosiť všetko z nosa vo forme šedozeleného výboja. A okamžite prešiel a bolesť a teplota, a hrb u nosa.

Recenzent: Maria Lityaeva (pozitívna recenzia)

Ideálne pre deti

Nevýhody: nenájdené

Liečim Cinnabsin môjho dieťaťa, teraz je mu 4 roky, a ja som začal používať tieto pilulky s 2. Sú vyrobené na základe bylín, takže sú na rozdiel od chemických prípravkov, ktoré môžu poškodiť telo, neškodné pre zdravie. Hneď ako môj syn odišiel do materskej školy, začala nás prenasledovať séria prechladnutí a spravidla jeho nos „trpel“. Potom, čo lekár niekoľkokrát za sebou diagnostikoval sinusitídu a varoval, že by sa mohol zmeniť na chronický, začali sme hľadať dobrý spôsob, ako sa zbaviť tejto choroby. Lekár poradil Zinnabsinovi, spočiatku som tomu neveril, myslel som si, že by ste sotva mohli vyliečiť takéto vážne ochorenie bylinami, ale našťastie som sa mýlil. Teraz, pri najmenšom náznaku sinusitídy, dávam dieťaťu tabletu Cinnabsinu, ktorá zmierňuje príznaky hneď nasledujúci deň. Okrem rýchlej akcie koná dlhodobo, t. bolo menej pravdepodobné, že by sa kvôli nemu prechladli.

CINNABSIN

◊ Tablety sú biele až sivobiele, prípadne s miernym nádychom žltooranžovej farby, niekedy mierne škvrnité, okrúhle, ploché valcové, s fazetou.

Pomocné látky: laktóza, stearát horečnatý, pšeničný škrob.

20 ks. - blistre (5) - balenie kartónu.

- precitlivenosť na liek.

Neodporúča sa predpisovať liek deťom mladším ako 3 roky kvôli nedostatočným klinickým údajom.

V prípade akútneho ochorenia sú deťom od 3 do 6 rokov predpísané 1 tab. každé 2 hodiny (nie viac ako 6 krát / deň) až do nástupu zlepšenia, potom - 1/2 tab. 3 krát denne až do úplného zotavenia.

Deti od 6 do 12 rokov vymenujú 1 kartu. každú hodinu (nie viac ako 7-8 krát / deň), kým nenastane zlepšenie, potom - 1 tab. 2 krát denne až do úplného zotavenia.

Dospelí a deti od 12 rokov majú predpísanú 1 kartu. každú hodinu (nie viac ako 12 krát / deň) pred nástupom zlepšenia, potom - 1-2 tab. 3 krát denne až do úplného zotavenia.

Pri chronických ochoreniach by mali byť deti vo veku od 3 do 6 rokov predpísané na polovicu tabliet. 3 krát denne; deti od 6 do 12 rokov - 1 karta. 2 krát denne; dospelí a deti od 12 rokov majú predpísanú 1 kartu. 3 krát / deň na zlepšenie stavu.

Priebeh liečby na prevenciu relapsu pri chronickom priebehu ochorenia - do 2 mesiacov.

Tablety sa majú užívať 30 minút pred alebo 30 minút po jedle, pomaly sa rozpúšťajú v ústach. Deti vo veku od 3 do 5 rokov sa odporúča rozpustiť tabletu v malom množstve tekutiny alebo ju podať v rozdrvenej forme pod jazyk.

Možné: alergické reakcie; v ojedinelých prípadoch - kožné reakcie, ktorých vývoj by mal byť liek zrušený.

Po použití lieku možno pozorovať slinenie (v tomto prípade znížiť dávku alebo prestať užívať liek).

Recenzie rodičov a lekárov o lieku Zinnabsin

Priatelia, ahoj, ahoj! S tebou opäť v kontakte Katya Ivanova. Poviem vám o jednom lieku - Zinnabsin, ktorý sa používa na liečbu adenoidov. Zo slov môjho priateľa, tento nástroj naozaj pomohol jej dieťa.

Aby som pochopil, aký dobrý je tento nástroj, alebo naopak, chcem vám poskytnúť spätnú väzbu od spotrebiteľov a lekárov.

V poslednom čase získava popularita homeopatie v liečbe ochorení detí, vrátane adenoiditídy. Je pravda, že vedecké štúdie nepotvrdzujú účinnosť takejto liečby.

Opis liečiva

Pred zistením, čo hovoria ľudia o tomto nástroji, navrhujem zvážiť jeho farmakologické vlastnosti.

Cinnabsin je homeopatický prípravok vyrobený na rastlinnom základe.
Prípravok obsahuje:

• cinabar - eliminuje zápal, bolesť a slzenie;

• Kalium bichromicum je sekretolytikum, ktoré aktivuje proces vylučovania hnisavých sekrétov z nosných dutín;

• Kanadský žltý koreň - ovplyvňuje zápal, podporuje riedenie hlienu a urýchľuje jeho odtok;

• úzkolistá echinacea - imunomodulačná látka, ktorá zvyšuje silu a imunitu organizmu.

Vďaka tomuto jedinečnému zloženiu je Zinnabsin uznávaný ako jeden z najlepších protizápalových a imunomodulačných homeopatických liečiv.

Hlavným účelom tejto homeopatie je:

  • akútna frontálna sinusitída;
  • maxilárna sinusitída chronickej formy;
  • akútna maxilárna sinusitída;
  • akútna sinusitída;
  • zápal prínosových dutín;
  • Predná.

Upozorňujeme, že v pokynoch nie je napísané, že tento liek je určený na liečbu adenoidov. Súčasne je liek účinný pri liečení komplikácií, ktoré môže vyvolať zapálená angína hltana.

Stanovisko spotrebiteľov

Aký je účinok liečby podávanej liekom u detí s adenoidmi, hovoria rodičia detí:

Obaja sme išli do materskej školy, takže to všetko začalo: časté prechladnutie, zamrznutie, a máme snot po celý rok. Prirodzene, toto všetko neprešlo bez stopy a pri poslednej návšteve u lekára sme boli diagnostikovaní v štádiu 2 adenoiditídy.

Myslel som si - operácia je nevyhnutná. Ale nie, lekár nám predpísal pilulky Cinnabsin, aby som bol úprimný, keď o nich prvýkrát počujem. Predtým Protargol unikol z nosa a výtok z nosa.

Ale potom je situácia horšia: môj nos vôbec nedýcha, v noci sa prebudí 10-krát, konštantný snot, kašeľ.

A Protargol ma pustil. Opili sme Zinnabsina, lekár nám poradil piť Sinupret a Lymphomyozot kvapky, umyť si nos morskou soľou a uľahčiť dieťaťu nosné dýchanie - splash Avamys kvapky.

Boli liečení dlhú dobu, nie jeden mesiac, ale čo je najdôležitejšie, boli vyliečení. Poviem vám úprimne, neverím v homeopatiu, ale tentoraz som sa z vlastnej skúsenosti naučil, že liek je dobrý! Preto odporúčam!

Nemôžem povedať nič o tomto nástroji ani dobré ani zlé. Tiež sme mali zápal hltanu mandlí 1. etapy, ale boli sme liečení včas pravdu, s liekmi z lekárne, ktoré boli predpísané lekárom.

Som skeptický voči homeopatii, pretože všetky druhy potravinových doplnkov, komplexov vitamínov a minerálov, imunomodulátorov a všetkého lieku, ktorý je založený na rastlinách, nemá oficiálne potvrdenie účinnosti ich použitia. Tu je vaše rozhodnutie.

Máme štádiá 2 adenoidy. Čo sme práve neskúšali, žiadny efekt! A ten čas tikne a chápem, že čím ďalej, tým horšie! Išli sme k dobrému homeopatovi, ktorý nám pridelil tablety Cinnabsin v kombinácii s Tonsilotrenom.

Okrem toho začali chodiť do soľnej miestnosti a súčasne piť vitamíny. Je veľmi dôležité, aby liečba bola prirodzená, žiadne antibiotiká, hormóny a účinok je úžasný. Lekár povedal, že výsledok bude znateľný, ale nie okamžite, hlavná vec je ukázať trpezlivosť a vieru!

Tak sa to stalo, po 3 - 4 týždňoch sa moje dieťa zlepšilo, malo nádchu, opuch, začal normálne dýchať nosom a adenoidy začali klesať. Liečba je veľmi dobrá! Odporúčam!

Podľa recenzií, ktoré som zozbieral, možno povedať, že tieto tablety naozaj zázraky. Ale toto je jedna strana mince, ďalej „ideme ďalej“ - zistíme, čo hovoria lekári o tejto homeopatii.

Recenzie otolaryngológov

Napriek tomu, že homeopatia je v modernom svete veľmi obľúbená, skúsení odborníci s veľkými skúsenosťami a praxou ju neuznávajú za účinnú.

Väčšina lekárov sa prikláňa k metódam tradičnej medicíny, najmä pri liečbe adenoidov - vážnej a veľmi nebezpečnej patológii.

Okrem toho existuje mnoho moderných metód eliminácie detských ochorení, ktoré vylučujú operáciu.

Špecialisti a priaznivci tradičnej medicíny sú presvedčení, že homeopatia nie je nič iné ako čerpanie peňazí!

Zároveň homeopati tento mylný názor vyvracajú a zanechávajú len pozitívne recenzie o lieku. Koniec koncov, je to prirodzený a absolútne bezpečný prostriedok.

Na to, aby sa dosiahol účinok aplikácie, by sa s liečbou mal zaoberať špecialista v tejto oblasti, homeopat, a nie „babička z vedľajších dverí“.

Stanovisko Komarovsky E.O.

Jevgenij Olegovich opakovane hovorí so svojimi rodičmi o bylinných liekoch. A zakaždým, keď apeluje, že neverí v účinnosť takejto terapie, najmä pokiaľ ide o liečbu zapálených tkanív.

Predstavte si, že vaše dieťa úplne chýba nazálne dýchanie, dusí dusivý kašeľ, ťažký opuch nosohltanu, samozrejme liek na rastlinné extrakty je jednoducho impotentný tu.

Vyžaduje účinnú a cielenú liečbu protizápalovými, vazokonstrikčnými a v niektorých prípadoch antibakteriálnymi liekmi. A aj potom, takáto liečba nemá vždy požadovaný účinok, potom je dieťaťu predpísaná operácia.

Nemučte svoje dieťa a začnite kompetentnú liečbu! Verte mi, že čím skôr to urobíte, tým viac budete musieť obísť chirurgickú stoličku.

záver

Názory na účinnosť lieku v adenoidoch sa líšia. Rodičia a homeopati ho uznávajú za vynikajúci liek, zatiaľ čo odborníci na tradičnú medicínu jeho účinnosť vyvracajú.

Preto tu už rozhodujete, ktorý lekár je lepšie zveriť vášmu dieťaťu. A nakoniec chcem povedať, že by ste nemali riskovať, experimentovať, najmä s homeopatiou.

Každý prírodný liek, vrátane Zinnabsinu, má svoje vlastné kontraindikácie. Dúfam, že tento článok bol pre vás zaujímavý a komplexný. Uvidíme sa znova!

Cinnabsin je homeopatický liek, ktorému mnohí dôverujú. Je táto dôvera odôvodnená?

Nemci sú obzvlášť horliví pri výrobe homeopatických liekov používaných na liečbu ochorení horných dýchacích ciest. Existuje niekoľko farmaceutických výrobkov na domácom trhu, ktoré sa ukázali ako pozitívne. A jedným z nich je liek Zinnabsin.

Stránka obsahuje rozsiahly výber liekov na liečbu sinusitídy a iných chorôb nosa. Použitie na zdravie!

Mnohonásobné riedenie vedie k strate materiálu molekulami. Ako sa hovorí homeopatmi, existujú len informácie o "zdroji".

Návod na použitie Zinnabsin hovorí, že liek môže byť predpísaný deťom od 3 rokov. V noci zachráni dieťa pred nepokojným spánkom spojeným s upchatím nosa a počas dňa sa vráti radosť z poznania sveta okolo neho. Tablety tiež pomáhajú pri chronickej sinusitíde, rinitíde a adenoidoch.

Ako užívať Zinnabsin?

Liek sa môže kombinovať s inými liekmi. Keď sa sinusitída, frontálna sinusitída, Zinnabsin užíva v dvoch fázach: aktívna terapia a konsolidácia výsledku.

Pri akútnych ochoreniach:

  • deti 3-6 rokov vymenovať 1 tabl. každé 2 hodiny, ale nie viac ako 6 tabuliek. za deň. Po stabilizácii sa dávka zníži na polovicu. trikrát denne;
  • deti od 6 do 12 rokov ustanoviť 1 stôl. každých 60 minút, ale nie viac ako 8 kariet. Po zlepšení - na 1 karte. trikrát denne;
  • deti staršie ako 12 rokov a dospelí majú predpísané 1 kartu. každých 60 minút, maximálne 12 tab. Po objavení sa viditeľných výsledkov - Tabuľka 2. trikrát denne.
Pri chronických zápalových procesoch:
  • Deti od 3 do 6 rokov majú predpísané polpoly. trikrát denne;
  • deti 6-12 rokov - 1 karta. dvakrát denne;
  • deti od 12 rokov a dospelí - 1 karta. trikrát denne.

Trvanie liečby chronických patológií - od 2 mesiacov.

Malé deti pilulky rozdrvené a zmiešané s vodou alebo dať pod jazyk.

Odporúča sa užívať tablety Zinnabsinu pol hodiny pred jedlom alebo po jedle. Nie žuvanie, ale len sania.

Je Cinnabsin tak účinný v adenoidoch?

Hypertrofia tonzily nosohltanu je bežnou pediatrickou patológiou, ktorá si vyžaduje osobitnú pozornosť. Adenoidy nielen porušujú nosné dýchanie, ale tiež vedú k zvýšenej únave, zníženej pozornosti a pamäti. S neopatrným postojom sa hypertrofia stáva príčinou chronickej adenotonsilitídy a iných komplikácií (recidivujúca otitída, chronická rinitída, bronchitída, pneumónia, tvorba abnormálneho uhryznutia).

Homeopatické lieky v tejto situácii sú veľmi sľubné. Odstraňujú neuroendokrinné poruchy a imunitné nerovnováhy v celom tele. A to zase znižuje prejavy lokálnych zápalových procesov.

Uskutočnili sa štúdie, na ktorých sa zúčastnilo 53 detí vo veku 4 - 12 rokov. U 45 mladých pacientov boli zistené mierne adenoidy, u 8 - stredne závažné a závažné. 38 bolo diagnostikovaných s adenoiditídou. Deti boli rozdelené do 2 skupín. Prvá - s hypertrofiou a adenoiditídou, druhá - len s hypertrofiou. Každému sa podala 1 tableta Zinnabsinu trikrát denne a nos sa dvakrát denne umyl furacilínom. Prvá skupina bola navyše zaradená do fyzioterapie.

V prvej skupine boli zaznamenané zlepšenia u 71% pacientov, v druhom prípade - u 64% pacientov. Po 3 mesiacoch liečby príznaky adenoiditídy vymizli, obnovilo sa nosné dýchanie, zmizli bolesti hlavy, zlepšila sa chuť do jedla a zlepšilo sa celkové pohodlie. Počet recidív akútnych respiračných infekcií, antritídy a tonzilitídy sa znížil 3-krát.

Počas experimentu neboli zaznamenané žiadne alergické reakcie a vedľajšie účinky u detí. Preto sa liek Cinnabsin ukázal ako vynikajúci prostriedok na zabránenie chirurgického zákroku.

Kontraindikácie a vedľajšie účinky

Liek nie je predpísaný pre individuálnu neznášanlivosť zložiek a hypersenzitivity na chróm a rastliny z čeľade Asteraceae. Užívanie Zinnabsinu počas tehotenstva a počas dojčenia sa neodporúča.

Kontraindikácie zahŕňajú aj vek do 3 rokov, nedostatok laktázy, sklerózu multiplex, progresívne systémové patológie (leukémia, AIDS, tuberkulóza).

Liek je dobre tolerovaný. V zriedkavých prípadoch dochádza k zvýšenému slineniu (slineniu) a alergickým reakciám.

Čo je lepšie: Sinupret alebo Cinnabsin?

Voľba piluliek z bežného nachladnutia je dnes veľká. Niekedy lekári predpisujú dva lieky naraz (v prípade, že nie je v lekárni). Sinupret a Zinnabsin - len taký prípad. Ale alternatíva vôbec neuľahčuje výber. Naopak, naopak, myslíš vážne na to, čo kúpiť: Sinupret alebo Cinnabsin?

V prvom rade treba zdôrazniť, že otázka „ktorá je lepšia“ nie je celkom správna. Sú to rôzne lieky. A každý má svoje vlastné výhody.

Sinupret - nie homeopatický, ale vysoko účinný bylinný prípravok. Obsahuje horčík, prvosienka, vervain, oxalovú bylinu. Používa sa v prítomnosti sinusov v dutinách. Tablety nedávajú deťom mladším ako 6 rokov. Maximálne trvanie liečby je 2 týždne.

Cinnabsin - homeopatický liek, ktorý je účinný v boji proti chronickej a akútnej infekcii. Nevydáva sa deťom do 3 rokov. Môže sa používať dlhú dobu (2-3 mesiace alebo viac).

Existujú analógy Zinnabsinu?

Tento liek nemá analógy, identické v zložení. Existuje však mnoho ďalších liekov, ktoré sú podobné v akcii. Medzi nimi sú Nasonex, No-Sol, Dolphin, Euphorbium compositum, Asinis, Snoop, Rinostop, Adrianol a ďalšie.

Záver: Tablety Zinnabsinu sú obľúbeným liekom proti sinusitíde, sinusitíde, frontitíde a adenoidom. Bezpečný a účinný, pomôže zbaviť sa nepríjemných príznakov, posilniť imunitný systém a znížiť pravdepodobnosť opakovaného výskytu.

Kto dal deťom. Cinnabsin.

Je to len, že sme boli liečení # homeopatia, ale heelevskoy.a Neviem tento liek

Tigger, On je super) naozaj pomáha veľa)

Som odhodlaný k prísnejším opatreniam), ale cynnabsin som bol potláčaný pri rýchlosti akcie... Ak som začal piť hneď v prvých hodinách, potom hneď druhý deň som už dýchal nosom, ale synupret kecy pre mňa

Shibushnaya izvlinka, Da.sinupret plné yyyyy.a drahé infekcie nočná mora

Victoria, povedzte, že lekár predpísal liehovinu na alkohol.

Komentár nie je úplne napísaný

DaisyDew, No, máme adenoidy.

DaisyDew, A máme záhradu, potom sme išli a všetko bolo okrúhle a okrúhle.

Tigrulya, máme, ako to bolo, príliš priťažované. Len zápal okamžite zápalu ((

DaisyDew, No, sme 4 mesiace výlet od augusta do decembra -3angines a 3 bronchitída + bronchotracheitída.

Manžel nápoje, spokojní

Vyrába táto Deutsche Homeopati Union? Potom som pre, naozaj sa mi páči ich homeopatia! Sú to práve tí, ktorí uvoľňujú Dentokind, Immunokind a Influcidum liečili Sashku viac ako raz a sú s týmto efektom spokojní.

Všetko najlepšie k narodeninám, synu! Nech zdravý, šťastný rast!

Nemá zmysel. Cynabsin je podľa mňa ukazovateľom laury, ak označuje iného. Nástroj s nepreukázanou účinnosťou.

Povedz mi, že som ti pomohol cinnabsin?